Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Zit jij in de kast? Zou zo maar kunnen.
Ik zelf, hoewel ik er al zeker tien, of vijftig of honderd keer uit gekomen ben, nog steeds gedeeltelijk wel, namelijk.
Welke kast?

De spirituele, noem ik het maar (bij gebrek aan een beter woord)

Op zondag, de dag waarop ik altijd een reading voor de komende week doe (ja dat is bijvoorbeeld zoiets waar ik niet mee te koop loop, dat ik readings doe), trok ik voor mijn bedrijf de kaart ‘Coming out of the closet’. Ik wist precies wat dat betekende.

Een paar dagen eerder vroeg ik een klant om feedback. Waarom wilde ze haar vraag met mij uitwerken, en niet met een andere coach?

Dit waren haar woorden:

“Eerst vond ik het raar dat je alleen vrouwen begeleidt. Maar stukje bij beetje ontdekte ik dat je niet zomaar een gewone coach bent. Ik ben, sinds ik me bewust ben van de energetische wereld, meer gaan lezen over spiritualiteit, voornamelijk over heksen en nu snap ik waarom het belangrijk is om met vrouwen te werken. En nu er herinneringen aan vorige levens zijn boven gekomen, snap ik ook waarom het voor mij belangrijk is om met iemand te werken die dat snapt en mij daar bij kan begeleiden, omdat je zelf die weg ook bent gegaan. Iemand die zegt zo nou ben jij een healer en zo nou ben jij een heks is makkelijk te vinden, maar dan moet je ook hun route volgen en dat wil ik niet. Jij gaat me niet vertellen wat ik moet doen, maar helpt me uit te zoeken wat ik al kan en wat er gewoon al is en hoe ik daar zelf mee verder kan gaan.”

En zo is het. Ik ben niet ‘zo maar’ een coach. Misschien ben ik niet eens een coach. Een andere klant zei laatst: ‘Ik vond het zo heerlijk dat ik niet in de gaten had gecoached te worden.’

Ik geloof dat ik meer een vroedvrouw ben. Een awakener, noemde een soul sister mij onlangs. Ik wakker het lichtje van je ziel verder aan. Ik zie die grotere versie van jou, die totaal bezielde versie. Ik creëer de ruimte waarin die versie zich verder kan ontvouwen, met je kan ‘spreken’, je kan laten zien wat de bedoeling is.

Je hoeft niet meer intellectueel te groeien. Die boeken, die opleidingen en cursussen – dat weten we nou wel.
Kennis, daar ontbreekt het niet aan.
Het is energetische groei die je nu aan moet gaan. Je overtuigingen, je emoties – belemmeringen die energetisch zijn opgeslagen en losgelaten mogen worden. Het werk dat we samen doen gaat niet over trucjes en praktische oplossingen.
Je wilt de weg leren kennen in een niet-materiële wereld die zoveel voor je in petto heeft, maar nog zo raadselachtig is.

En dan hoef je jezelf geen heks te noemen als dat je te ver gaat- al houd ik er heel erg van. Waarom? Omdat de heks uit het verdomhoekje mag. Ik beschouw het als een geuzennaam.
Zij is magisch. Zij begrijpt de wetten van de natuur, zij gebruikt haar 6e zintuig, zij ziet (of voelt, of weet) meer dan het puur materiële, zij verbindt zich met andere dimensies, zij verstaat en vertrouwt haar intuïtie – meer dan de wetten en dogma’s en conditioneringen van de cultuur waarin ze werd grootgebracht.

Voor veel ‘heksen’ – wijze vrouwen – is dat nog een droom, geen werkelijkheid. Ze voelen zich nog gevangen in het keurslijf van hun opvoeding en opleiding en de keuzes die ze maakten volgens de verwachtingspatronen.

Maar het knaagt en knelt; het verlangen bonst aan de poort van haar hart. Het verlangen om het anders te doen, om haar Goddelijke (letterlijk!) gang te gaan, om haar diepste verlangens (die ze soms nog niet eens kan verwoorden) te leven.

Kom maar op! Ik help je om de ketenen af te gooien en de poort wagenwijd open te zetten. Ik weet dat het eng is en onbekend en met duizend-en-een angsten, twijfels en bezwaren gepaard gaat.
Daar heb je zusters voor.

In de derde week van Oktober (20 – 27, de herfstvakantie) heb ik plek voor nog enkele wijze vrouwen om precies dit te doen. Op een magische plek in Zuid-Frankrijk. Zielsverlangens laten spreken, verkennen wat jouw ‘anders zijn’ inhoudt, welke keuzes je tot nu toe niet durfde te maken maar die wel echt nu gemaakt mogen worden, welke steun je daarbij nodig hebt, hoe je bij jezelf wijsheid, vertrouwen en moed aan kunt boren om jouw Bezieldste versie te zijn.

De Wijze Vrouwenretraite van 2017 bracht bijvoorbeeld een beeldend kunstenaar voort (dat was ze natuurlijk al, maar ze zat nog verstopt in de kast). En een moderne heks claimde haar titel met trots en omarmde haar missie in dit leven met verve.

Kom mee naar de Aveyron, en bevrijd de wijze vrouw, laat haar uit de kast!
Meer informatie vind je hier.
Je mag me ook een mailtje sturen, dan maken we direct een kennismakingsafspraak (vrijblijvend, uiteraard, zoals dat hoort bij een kennismaking).

Zó welkom! x

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.